Damn you, Nathan Fillion!

FILMEN

Cliffhangers känns ofta som ett nödvändigt ont. När man närmar sig slutet av en tv-säsong så får man nästan lite ångest när man börjar tänka på ifall man kommer att få någon upplösning eller om man kommer att lämnas med ännu fler frågor. När säsong sex av "Castle" slutade så lämnades vi med den sämsta sortens cliffhanger.

Castle satt i bilen på väg till sitt och Kates bröllop. Plötsligt dyker en annan bil upp och prejar honom av vägen. När han inte dyker upp till bröllopet så åker Kate för att leta efter honom och hittar hans utbrända bil. Castle är död!!!

Om du inte är helt dum i huvudet så vet du ju att han absolut inte är död, och eftersom vi inte blivit tilldelade någon som helst information om vem som gjort vad och varför, så blir hela cliffhangern bara en plötsligt inklämd händelse för att... ja, bara för att det är slut på säsongen helt enkelt.

Givetvis är Castle återfunnen med minnesförlust redan i nästa avsnitt, och man ägnar lite tid åt att ta reda på var han har varit. Snart är serien tillbaka i gamla hjulspår med "veckans mord"-avsnitt, medan ramhistorien som vanligt ligger och småputtrar i bakgrunden. Nathan Fillion underhåller förstås på alla plan precis som vanligt.

Och som vanligt plöjer jag avsnitt efter avsnitt. Damn you, Nathan Fillion!


EXTRAMATERIALET

Genom att klicka på allt jag kan i de extremt värdelösa menyerna lyckas jag till slut att faktiskt hitta de bortklippta scener som finns. De är ganska få och korta, och det är inte ofta man säger det, men jag tycker att de är bra och förtjänade att vara med i avsnitten allihop.

Featuretten "The cast behind the cast" handlar om bakgrundsskådisarna. Ni vet, de andra poliserna som sitter vid sina skrivbord i bakgrunden och så vidare. Nåt man egentligen inte tänker på, som de säger "tills det inte finns några där". Intressant!

Och så lite bloopers, en liten reklamvideo från ett av avsnitten, och utan att det står på omslaget så finns det också ett par kommentarsspår, samt ytterligare en extra härlig överraskning som jag inte tänker spoila.


TRE SAKER

Cameo #1: Dale Midkiff, pappan i "Jurtjyrkogården", som en sheriff i en låtsaswesternstad.

Cameo #2: Linda Park från serien "Star Trek: Enterprise" som även ska vara med i den kommande Star Trek-filmen.

Cameo #3: Jaleel White, mest känd som karaktären Steve Urkel, spelar här en annan typ av komplett galning.


HENRIK ANDERSSON (2015-12-15)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (7)
20 senaste recensionerna i kategorin dramakomedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
© Disney
Genre: Dramakomedi, TV-serie
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 6
Utkomstår: 2015
Bolag: Disney
Tema: Kompletta tv-serier
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk widescreen 1.78:1
Extramaterial:
The Cast Behind The Cast, Bloopers, Deleted Scenes, Commentaries and more
RECENSERAT DENNA DAG (20/4):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN FEBRUARI/MARS
12 SENASTE
ROMANTISKA KOMEDIERNA