Slarvigt gjord zombiefilm

FILMEN

"Cockneys vs Zombies" är en slarvigt gjord zombiefilm om ett gäng bankrånare som bestämmer sig för att rädda morfars pensionärshem genom att råna en bank. Problemet är bara att när de flyr upptäcker de att de är ensamma förutom en massa zombies som gör allt för att äta upp dem. De bestämmer sig för att de måste ta sig pensionärshemmet för att rädda de som bor där. Och så långt är väl allt okej.

Men tyvärr är filmen riktigt dålig. Allt från smink till dialog är riktigt dåligt gjort och man struntar snart fullständig i hur det går för huvudpersonerna. Filmen känns lite som om det är ett skolprojekt men som fått lite mer pengar än vanliga skolprojekt. Men det gör ingen skillnad, den är dålig och det kan inget ändra på.

Även skådespelarnas insatser lämnar en hel del att önska. De flesta av dem känns som glada amatörer som helt saknar utbildning inom området. Men samtidigt gör det ont i mig att skriva ner filmen och dess skådespelare. Det är ju trots allt riktigt kul att folk gör filmer som denna. Det är så de lär sig att göra de här riktigt bra filmerna. Så på grund av det är det ändå bra att se filmen och stödja de som brinner för film… Även om det inte alltid blir som man tänkt sig.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. I en scen får vi se zombiehuliganer drabba samman…

2. Om man sover verkar det inte som om zombierna anfaller…

3. Filmen är engelsk.


HANS-ÅKE LILJA (2013-04-28)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin skräck
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
RECENSERAT DENNA DAG (3/12):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN OKTOBER
12 SENASTE
THRILLERNA