Blod och lättklädda tjejer

FILMEN

I "All Cheerleaders Die" händer just det som titeln avslöjar. Visserligen är det fyra cheerleaders som dör men vad gäller handlingen är det alla som vi bryr oss om. Det hela börjar med att en av dem vill ha hämnd för att hon behandlats illa av en av fotbollsspelarna och slutar med att alla fyra dör i en bilolycka. Men som tur är har de en vän som kan trolla med magiska stenar och med dessa väcker hon dem alla till liv. Visserligen byter två systrar kropp med varandra men det får ses som ett misstag i arbetet.

Till en början blir tjejerna rätt chockade men ganska snart förlikar de sig med sitt nya öde. De behöver visserligen dricka blod för att överleva och om en av dem råkar illa ut känner de andra av det. Men vad spelar det för roll. De är nu oövervinnliga och vem vill inte vara det i skolan? De väljer att utnyttja det till max.

Handlingen känns sådär. Allt trollande med stenarna känns mest larvigt och när tjejerna accepterar att de dött bara sådär tycker i alla fall jag att det blir lite för mycket. Men skaparna av "All Cheerleaders Die" har inte brytt sig så värst mycket om dessa små misstag. Man kör på och låter blodet flöda och det är egentligen allt vi får. En massa uppfinningsrika mord med mycket blod…och tjejer i underkläder förstås. Personligen tycker jag inte detta duger för att göra en film bra…


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. I eftertexterna kallas filmen för del 1. Om det verkligen kommer en del 2 vet jag inte.

2. Början och slutet av filmen knyter ihop den första cheerleaderns död.

3. Föga oväntat är alla skådespelarna okända.


HANS-ÅKE LILJA (2015-03-06)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin skräck
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Skräck
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2015
Bolag: Njutafilms
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk widescreen
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (3/8):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JUNI/JULI
12 SENASTE
THRILLERNA