Skräck och komedi som blir varken eller

FILMEN

"Deathgasm" handlar om två hårdrockare som båda är lite utanför. Som anses vara lite töntiga. En dag hittar de en gammal text som de omvandlar till en hårdrockslåt. Vad de inte vet är att de genom att spela den släpper in djävulen i vår värld. För att skicka ondskan tillbaka måste de spela låten baklänges vilket är lättare sagt än gjort när de tappat bort noterna.

Filmen vet inte riktigt om den vill vara skräck eller om den vill vara rolig. Nu blandar den så den i stället blir varken eller. Lägger man till det sen en massa digitalt fejkblod som ser otroligt töntigt ut så blir det inte mycket att glädjas åt.

Till en början ska jag dock erkänna att filmen är lite småkul men sen gör man som så många andra filmer av den här typen, man börjar flörta med alla fjortonåriga killar som kan tänkas se den. Det blir snuskigheter och en massa dildos som används om vapen och kanske är jag för gammal men jag tycker bara det blir löjligt.

Man skulle döpt filmen till "Deathspasm" i stället för det är lite vad den gör. Den rycker till och sen dör den och jag tror inte speciellt många kommer uppskatta den... Förutom de hormonstinna fjortonåringar som råkar se den. Nä, detta är inte mycket att glädjas över.


EXTRAMATERIALET

Extramaterialet är lika trist som filmen. Vi får se hur de gjorde specialeffekterna, men då de är rätt usla är det svårt att bli imponerad. Det är mest en massa plastsnoppar och skyltdockshuvuden. Sen får vi också höra från skådespelarna som tycker detta är det roligaste de gjort. Speciellt när de fick slå ihjäl någon med en plastpenis. Nä, tyvärr. Jag blev inte gladare av detta.


TRE SAKER

1. Skådespelarna är rätt dåliga...

2. ...manus är rätt dåligt...

3. ...dessa tre saker är rätt dåliga men jag hade inte speciellt mycket att säga om denna film...


HANS-ÅKE LILJA (2016-03-11)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2016
Bolag: Njutafilms
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk widescreen 2.35:1
Extramaterial:
Kommentarspår, Musikvideos, Goregasm, Brotherhood of steel, Deamon seed, Teaser, Trailer & Slideshow
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (12/5):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN APRIL
12 SENASTE
UNDERHÅLLNINGSUTGÅVORNA