Är tre flickvänner för lite?

FILMEN

"The Girls Next Door" eller "Girls of Playboy Mansion" som ni som följer serien på Kanal 5 är vana vid att den heter är historien om Holly, Bridget och Kendra som alla har det gemensamt att de är flickvänner till Playboys grundare Hugh Hefner.

Jo, det stämmer att Hugh som själv är drygt 80 år har tre flickvänner i 20-30-årsåldern. Han har dock dragit ner lite på flickvänner på ålderns höst, tidigare hade han inte mindre än sju stycken samtidigt.

Holly (28) är flickvän nummer ett. Hon är den som delar sovrum med Hugh och den som varit hans flickvän längst. Hon är lite av en chefsflickvän och man hör på henne att det, enligt henne i alla fall, bara är en tidsfråga innan både Bridget och Kendra få flytta ut.

Bridget (34) är flickvän nummer två i hierarkin. Hon är den som är äldst i skaran med sina dryga 34 år och den som också är klokast … skulle man kunna tro. Saken är dock den att man inte riktigt vet när det gäller Bridget. Å ena sidan har hon en utbildning inom kommunikation och public relations men å andra sidan bor hon nu i ett helt rosa rum med katten Gismo och är flickvän åt en man som är äldre än hennes morfar…

Kendra (22) är den yngsta av tjejerna och den som mest verkar vara där för att hon fått chansen att leva ett liv som inte vem som helst får chansen att leva. Hon är också pojkflickan i gruppen… och då är det inte utseendet vi pratar om. Hon är den som gillar sport och är lite mer fysisk än de andra. Och hon älskar dessutom sin egen rumpa mer än något annat.

Den som nu förväntat sig 30 minuter catfight varje vecka kommer att bli mycket besviken. Holly, Bridget och Kendra är, åtminstone utåt sett, riktigt bra vänner och kommer i stort sätt överens om allt.

"The Girls Next Door" är heller inte, som man kanske frestas att tro, en serie för män som vill se nakna kvinnor. Visst det visas en del tuttar och rumpor men saken är den att det inte är det serien handlar om. Serien handlar inte ens om Hugh Hefner själv om man ska hårdra det. Han är mer en bifigur i en serie om hans tre flickvänner. Visserligen har Hugh bestämmande rätt i allt som föregår på the Mansion men det köper man, han är ju ändå Hugh Hefner. Ska tjejerna ut och resa måste de vara hemma till nio på kvällen och vill de se en film är det bäst att kolla så det är OK med Hugh innan de sätter igång.

Men, återigen, detta är inte den förnedrings-TV som det låter som. Det finns hela tiden en kärlek mellan Hugh och tjejerna och jag tror faktiskt att de är där och lever dessa liv just för att de vill. Sen är det upp till var och en att dra sina slutsatser till varför de vill leva just detta liv. Eller som det sjungs i inledningen "Come on over to my place and I’ll give you candy…"


EXTRAMATERIALET

Extramaterialet består framför allt av borttagna scener… och många sådana. En del skulle med fördel kunnat vara kvar (som till exempel när Gismo blir klippt) medan andra förtjänar att hamna i papperskrogen.

Vi får också kommentarer och promos till alla avsnitten, borttagna sexiga scener (det vill säga scener där man visar mer naken hud än man gör i själva serien). Dessutom får vi ett icke tidigare visat pilotavsnitt från serien och tre inslag där tjejerna själva berättar om varför de är på The Mansion och vägen dit.

Sen får vi naturligtvis en mängd foton också...


TRE SAKER

1. Hugh är verkligen en man som vet vad han vill… och hur han får det. När han och tjejerna är ute på restaurang tar han med sig sina egna råvaror och skäller sedan på personalen när det tar lång tid.

2. Tjejernas högsta dröm här i livet är att få posera i Playboy vilket ju inte borde vara något problem i och med att de dejtar chefen för Playboy men det ska visa sig svårare än de tror.

3. Ni som följt serien på TV kommer här att märka att alla svordomar och bröstvårtor syns och hörs. Man har alltså inte censurerat som på TV. Men för er lite mer känsliga kan man även välja ett censurerat ljudspår.


HANS-ÅKE LILJA (2006-08-01)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

Relaterade recensioner (4)
6 senaste recensionerna i kategorin dokusåpa
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Dokusåpa, TV-serie
Format: DVD
Region: 1
Antal skivor: 3
Utkomstår: 2006
Bolag: Twentieth Century Fox
Ljud: Stereo
Bild: 4:3
Extramaterial:
Optional uncensored audio, Never-before-seen pilot presentation,
Commentaries for all 15 episodes, Episode promos, Sexy deleted scenes, Personality tests for Holly, Bridget, and Kendra, Outrageous photo gallery with over 200 pictures
Köp filmen hos:
Delning:

RECENSERAT DENNA DAG (23/1):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN DECEMBER
12 SENASTE
WESTERNFILMERNA