Säsong två med granntjejerna

FILMEN

Så var det återigen dags att besöka The Playboy Mansion och Hugh Hefners tre flickvänner, Holly, Bridget och Kendra. Återigen får vi titta in och se hur de lever sina live med Playboygrundaren Hugh Hefner vid sin sida.

Inget har egentligen förändrats sedan sist. Tjejerna delar på Hugh och lever lyckliga i sina egna små världar, skyddade mot den verklighet som existerar utanför. Några saker slås man dock av när man ser säsong två.

Tjejerna saknar i stort sätt egna liv. Allt de gör och säger har på något sätt med Hugh själv eller Playboy att göra. De lever för att tillfredställa Hugh och det går inte många minuter mellan det att Holly (flickvän nummer 1) ropar Puffin efter den nu 80-årige pojkvännen.

Tjejerna lever inga vanliga liv. Dels har de betjänter som passar upp på dem dygnet runt. Vill de ha något att äta klockan tre på natten ringer de bara ner till köket. Vill de ha en speciell baddräkt ringer de och får det fixat och vill de ha ett stort kalas med speciella minipizzor till hunden fixar personalen det också.

Tjejerna är totalt oblyga. På DV:Dn kan man välja om man vill se de ocensurerade eller censurerade versionerna av avsnitten och väljer man de ocensurerade får man se allt, och jag menar verkligen precis allt. Dessutom bestämmer sig Bridget för att utföra en striptease för Hugh på hans 80-årsdag, inför alla gästerna, och innan bjuder hon in sin mamma och pappa för att titta på genrepet. Stackars föräldrar…

Som sagt fyller Hugh 80 under säsongen och det faktum att Kendra (Hughs yngsta flickvän) är knappt 60 år yngre säger en hel del. Vid ett annat tillfälle tar hela gänget Hughs privata tåg för att åka hem till Kendras mamma och äta middag. Väl där får Hugh även träffa Kendras mormor som också är 80 år…

Nu låter det som om serien inte gör annat än förnedrar dessa tre tjejer men faktum är att så är inte alls fallet. Jag tror att de är väl medvetna om sin situation och att de trivs som fisken i vattnet. Visst de har en pojkvän som de måste dela med två andra tjejer och visst han är 3-4 gånger äldre än vad de är… men de har ändå valt detta själva. Som tittare förfasas man ibland över hur styrda de är och hur mycket de lever sina liv efter Hugh Hefner men det går inte att sticka under stolen med att serien är väldigt underhållande, så är det bara!


EXTRAMATERIALET

Extramaterialet består av en mängd bortklippta scener och bland annat finns det en där man får se hur Hughs garderob hålls i ordning, något som är extremt fascinerande att se.

Det finns även kommentarspår och promos till alla avsnitten och dessutom får vi också se lite bloopers.


TRE SAKER

1. Passa på att titta på Bridgets leende när hon blir fotograferad. Personligen tycker jag inte det ser klokt ut.

2. Ett av de roligaste inslagen under säsongen är när Bridget klär ut sin hund till påskhare och han i protest lägger sig ner och spelar död.

3. Säga vad man vill om Hugh men han är inte rädd för att kritisera. Det gäller både service han får och när Holly hängt upp tavlor. Detta är en man som inte tar skit från någon!


HANS-ÅKE LILJA (2007-05-01)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (4)
6 senaste recensionerna i kategorin dokusåpa
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Dokusåpa, TV-serie
Format: DVD
Region: 1
Antal skivor: 3
Utkomstår: 2007
Bolag: Twentieth Century Fox
Ljud: 2.0 Dolby Digital
Bild: Widescreen
Extramaterial:
Commentary on all 16 episodes, Optional uncensored audio, Sexy deleted scenes, Episode promos, Bloopers
RECENSERAT DENNA DAG (18/4):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN FEBRUARI/MARS
12 SENASTE
DRAMAKOMEDIERNA