Senaste blogginläggen

vinnare av grease
Postad: 2018-08-13 19:59:45Föga oväntat... eller kanske lite fantasilöst... blev det just "Grease" som DVDKritik.se:s flesta läsare tyckte var den bästa musikalfilmen, i tävlingen där 40-årsjubileumsutgåvan av "Grease" stod på spel.

Ja, det är ju en klassiker av en anledning!

De som får dansa loss med gängen i filmen blev:

Johan Pettersson, Västerås
Peter Löfman, Hjärup
Anne-Marie Karlsson, Lilla Edet

Stort grattis!


Läs DVDKritik.ses blogg dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
5000 recensioner!
Postad: 2018-08-10 09:39:20I dag publiceras den 5000:e recensionen på DVDKritik.se! Hur galen är inte den siffran? När vi drog igång DVDKritik.se hösten 2006 hade vi runt 15 recensioner i arkivet för att det skulle finnas något mer än dagens recension att läsa. 100 recensioner var vi uppe i strax innan nyårsafton och så rullade det på. Den 29 juli 2008, det vill säga lite drygt tio år sedan, nådde vi "drömgränsen" 1000.

Det krävs inget mattegeni för att räkna ut att med takten vi nådde till 1000 borde vi vara uppe i 6-7000 recensioner vid det här laget, men generellt sett recenserar vi färre titlar i dag än tidigare. Nu för tiden är det en ny recension varje vardag. Under en period hade vi så mycket att skriva om att vi kunde pytsa ut två nya recensioner varje dag (rekordet bör ha varit en vecka då 16 recensioner kom ut).

Nåväl, 5000 recensioner på tolv år är inte fy skam. Och vi tar sikte mot nästa mål... Vad nu det är? 15-årsjubileumet hösten 2021 kanske är nästa milstolpe.

Tack för att ni läser!


Läs Anders Jakobsons blogg anders jakobson

jag får börja med att be om ursäkt
Postad: 2018-06-28 11:20:33

Jag får börja med att be om ursäkt. Detta är nämligen min första bloggpost för 2018. Sex månader in på året. Ingen vidare närvaro om ni frågar mig. Men så blir det ibland om nu är jag här och tänkte ta upp lite saker som jag ser fram emot.

Sista säsongen av "House of Cards" kommer snart till Netflix och jag törs nästan slå vad om att Kevin Spacys karaktär mördats (nu när han sparkats från serien) och frun tar nu över. Hur som helst är det skönt att man ser till att serien får ett avslut.John Ajvide Lindqvists “Gränsen” har blivit film och vi har fått se några trailers. Ser verkligen lovande ut.Jag väntar även på att säsong 2 av "The Good Place" ska komma till Netflix. Ser ut att dröja men på plussidan så är det redan klart med en tredje säsong.På tal om Netflix så kommer äntligen säsong 2 av "Ozark" den 31 augusti.Med andra ord finns det lite att se fram emot och förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills mitt nästa blogginlägg. Vi hörs snart igen.


Läs Hans-Åke Liljas blogg hans-Åke liljaNIO TIPS FRÅN JULI
12 SENASTE
DRAMAKOMEDIERNA