Senaste blogginläggen

vinnare av rocketman
Postad: 2019-10-22 10:31:04"I'm Still Standing" är Elton Johns bästa låt - i direkt konkurrens av "Your Song" och "Candle in the Wind". Dessa tre fick nämligen exakt lika många röster när "Rocketman" låg i vinstpotten.

De tre lyckliga vinnarna som får en blu-ray i brevlådan blev:

Carola Lind, Norrfjärden
Katarina Hagelskog, Hisings Backa
Viktor Erlandsson, Stockholm

Stort grattis!


Läs DVDKritik.ses blogg dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
hurra för dvdkritik.se! 13 år!
Postad: 2019-10-16 17:27:17I dag är det exakt 13 år sedan DVDKritik.se slog upp sina digitala dörrar för att pytsa ut recensioner nästan dagligen. Under de senaste åren har vi kört med en ny recension fem dagar i veckan. När det var som värst kunde vi trycka ut två per dag - varje dag.

Dagen till ära har vi 5313 publicerade recensioner. Det är inget speciellt med den siffran. Den känns som en typisk kod till ett betalkort. Det enda speciella med den är att i morgon ökar den ett snäpp och så vidare.

DVDkritik.se må ha blivit en tonåring och än är det långt kvar till pensionen. Tack för att du läser.


Läs Anders Jakobsons blogg anders jakobson

de bortglömda serierna...och ett par filmer
Postad: 2019-08-12 00:00:00

Något som jag ogillar är när ett filmbolag börjar ge ut en serie och sen av någon anledning inte fortsätter. En del senare säsonger dyker upp på någon av alla de streamingtjänster som finns eller så får man jaga dem i amerikanska utgåvor. Inte kul. Några serier som jag följer har råkat ut för detta. Jag har sett dem online, skrivit en recension men sen dyker de inte upp på DVD eller Blu-ray. Ibland försvinner de till och med från streamingtjänsterna. Recensionerna blir liggande. Nu har jag dock gått igenom lite liggande recensioner och här kommer de.

Första säsongen av ”Nurse Jackie” släpptes av SF men sen hände det inget mer och vill man nu se de resterande sex säsongerna får man snällt köpa amerikanska utgåvor.

"Nurse Jackie - Säsong 1"
"Nurse Jackie - Säsong 2"
"Nurse Jackie - Säsong 3"
"Nurse Jackie - Säsong 4 "
"Nurse Jackie - Säsong 5"
"Nurse Jackie - Säsong 6"
"Nurse Jackie - Säsong 7"

En annan serie som drabbades av samma öde är “Bates Motel”. De tre första säsongerna släpptes av Universal men sen tog det stop. De två sista finns dock som tur är på Netflix.

"Bates Motel - Säsong 1"
"Bates Motel - Säsong 2"
"Bates Motel - Säsong 3"
"Bates Motel - Säsong 4"
"Bates Motel - Säsong 5"

Och sist men inte minst är en series om svenska filmbolag verkar ha missat helt, ”American Crime”. Nu finns dock alla tre säsongerna på HBO.

"American Crime - Säsong 1"
"American Crime - Säsong 2"
"American Crime - Säsong 3"

Den första filmen heter "Intruders" och den andra "Keeping up with the Joneses". Båda får man söka sig utanför Sveriges gränser om man vill äga. "Keeping up with the Joneses” finns dock att köpa online.

Sist blir det en TV serie om jag faktiskt inte minns var eller hur jag såg men nu verkar den ramlat av jordens yta. Titeln är "Dead of Summer"

Se nu till att njuta av dessa “bortglömda” serier och filmer.


Läs Hans-Åke Liljas blogg hans-Åke lilja


RECENSERAT DENNA DAG (14/12):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN NOVEMBER
12 SENASTE
KRIGSFILMERNA