Ny spretig och förvirrad säsong

FILMEN

"Servant" är tillbaka med en tredje säsong och nu är förvirringen total. Leanne är livrädd för att någon från hennes gamla sekt ska komma och skada eller röva bort henne. Hon är så rädd att hon inte ens kan gå utanför dörren utan att bryta ihop. Dorothy gör vad hon kan för att hjälpa henne men det verkar vara hopplöst. Tills hon upptäcker att det bor några hemlösa i tält i parken utanför deras hus. Dessa känner hon förtroende för och de verkar se henne som en frälsare. Troligen är de också på något sätt kopplade till den sekt som Leanne är så rädd för då de verkar mäkta imponerade över att hon sagt ifrån och tagit sig bort från sekten. Detta är dock inte helt förklarat.

Ju mer hon umgås med dem desto tuffare blir hon och innan vi vet ordet av vågar hon gå ut, roa sig på en gatufest och känns helt plötsligt väldigt tuff. Så tuff att Dorothy börjar bli orolig. Hon gillar inte att Leanne tar med sig Jericho ut till de hemlösa och börjar nu inse att Leanne kanske inte är den hon trott.

Sean då undrar ni kanske? Ja, han vill helst laga sin mat och sitta och äta den. Det är vad han bryr sig om och allt annat verkar inte vara så viktigt för honom. Han ser mest sorgsen ut och säger "kan vi inte äta innan maten blir kall" och liknande saker. Han är totalt uddlös.

Säsongen flyter på bra men håller inte riktigt ihop vilket gör den spretig och förvirrad. Kanske är det dags att avsluta serien innan den blir allt för udda men å andra sidan tar den sig lite i de sista avsnitten där Dorothy verkar börja inse vad som håller på att hända och slutet är faktiskt lite kittlande och gör att jag vill se mer…


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. Sean är för tråkig i denna säsongen.

2. Rupert Grint är som vanligt bra i rollen som Dorothys bror Julian

3. En fjärde och sista säsong är på gång och kommer troligen under 2023.


HANS-ÅKE LILJA (2022-05-31)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin thriller
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Thriller, TV-serie
Format: Streamat
Utkomstår: 2022
Bolag: Apple TV+
Ljud: DTS-HD Master Audio 5.1
Bild: 1080p High Definition 2.39:1
RECENSERAT DENNA DAG (22/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
MUSIKUTGÅVORNA