MIB utan Jones och Smith

FILMEN

Filmen "Men in Black" var en succé när den kom och även uppföljaren gick bra. Med det i åtanke är det inte så konstigt att det nu kommer en tecknad serie baserad på filmernas karaktärer.

Tyvärr så är det inte Tommy Lee Jones eller Will Smith som gör rösterna till sina tecknade alter egon men det gör kanske inte så mycket för de tecknade figurerna är nämligen inte ett dugg lika sina original.

Det är också svårt att få ett grepp om vilka serien egentligen vänder sig till. Den påminner en hel del om de lite nyare "Superman"-avsnitten som går tidigt på helgdagsmornar men samtidigt verkar man vilja få med de kvicka replikerna från filmerna och de riktar sig ju till en lite äldre publik.

Hur som helst, på den första DVD:n (av två) från säsong ett får vi får se Kay och Jay utföra mer eller mindre välfungerande aktioner mot fientliga Aliens.

Lite lustigt heter alla avsnitten något med Syndrome i. Vi har tillexempel avsnitt som "The Buzzard Syndrome" och "The Long So – Long Syndrome".

Förutom Jay och Kay ser vi även deras boss Zed som också finns med i filmerna och dessutom Elle som här klarar det mesta. Tyvärr lever de sju avsnitten vi får här inte upp till filmens storhet.


EXTRAMATERIALET

DVD:n saknar extramaterial


TRE SAKER

1. "Men In Black: The Animated Series" visades i USA i fyra säsonger mellan 1997 och 2001.

2. Det är trist att se att de inte ens försökt att få huvudpersonerna att se ut som Tommy Lee Jones och Will Smith och är det mot förmodan så att de faktiskt försökt tycker jag tecknaren ska byta yrke…pronto!

3. Totalt gjordes 53 avsnitt av serien.


HANS-ÅKE LILJA (2007-10-10)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (3)
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2007
Bolag: Sony
Ljud: Dolby Surround
Bild: 4:3
RECENSERAT DENNA DAG (22/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
DOKUMENTÄRERNA