Öh, va?

FILMEN

Öh, va? Just så kände jag efter att ha sett "Hassel – Privatspanarna". Vilket skit! Ursäkta uttrycket men detta är skräp! Kvalitén på filmen gör att den ser ut som om den är filmad av en 12-åring med en videokamera från 90-talet, innan HD och liknande. Handlingen är så tråkig och stundtals så förvirrad att man inte förstår vad som driver skaparna av filmen att göra den över huvud taget.

Den röda tråden i filmen är att Hassel inte kan släppa Palmeutredningen utan på egen hand, tillsammans med ett gäng andra före detta poliser gör en rekonstruktion av mordet. Vad de kommer fram till eller om de har några teorier får vi inte veta. Galet! Visst, Palmemordet är alltid lite intressant men till och med det lyckas de tråka ut här.

Nä, skräp är vad detta är och filmen har inte bara slösat bort runt 70 minuter av mitt liv som jag inte får tillbaka utan den svärtar också ner rollfiguren Roland Hassel som ändå är en rätt välkänd karaktär. Nu känns han som någon man inte vill ta i med tång. Mitt råd till er är enkelt. Se för allt i världen inte "Hassel – Privatspanarna". Jag tror och hoppas att det dröjer innan jag ser en så dålig film igen.


EXTRAMATERIALET

Inget som tur är.


TRE SAKER

1. Herregud! Vad håller Måns Månsson på med? Och Lars-Erik Berenett? Är ingen av dem rädda om sitt och karaktären Roland Hassels rykte?

2. Det bästa med filmen är att den "bara" är 72 minuter även om det känns som en evighet.

3. Den ansvarige för musiken i filmen borde aldrig få komma i närheten av ett instrument igen.


HANS-ÅKE LILJA (2013-01-22)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin action
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Action
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2012
Bolag: Scanbox
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Widescreen 1.85:1
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (15/5):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN APRIL
12 SENASTE
ROMANTISKA KOMEDIERNA