Rensa gamla nummer i telefonen!

FILMEN

Tim träffar sin drömkvinna Melissa när de krockar med varandra på en flygplats. De märker att de har så mycket gemensamt, men hennes flyg ska gå och hon försvinner iväg efter att ha lämnat sitt telefonnummer. När Tim senare vill ha med henne på en festlig företagsresa till Hawaii skickar han ett SMS och bjuder med henne. På planet märker han dock att han SMS:at fel Melissa, för upp dyker en total galning som han haft en vansinnesdate med några veckor tidigare.

Jag gillar ju David Spade, och Lauren Lapkus har underhållit i saker som "The Big bang theory" och "Orange is the New Black", men samtidigt kände jag att det här kändes lite ointressant. Spade ser gammal ut, Lapkus skulle köra hysteriska spåret, Nick Swardson skulle vara... Nick Swardson och det hela osade av Netflix-utfyllnad. Men så skrattade jag ändå rätt mycket och man stökar över den oundvikliga slutklämmen föredömligt snabbt och enkelt.

Visst, det är mestadels låg humor och vem som helst fattar ju var historien kommer sluta, men den balanserar preciiiis på linjen för att bli för mycket. Regissören Tyler Spindels tidigare "Father of the Year" togs inte väl emot av Anders här på DVDKritik.se, men nu när han själv inte står för manus verkar det gå bättre. I stället har vi duon Kevin Barnett och Chris Pappas som skrev ""The Do-Over" som Anders var åtminstone ljumt inställd till.

Möjligen har vi olika hög ribba för den här typen av komedier, men jag tyckte ändå att "The Wrong Missy" dög för en vanlig dejtkväll i soffan.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. Att regissören heter Spindel i efternamn är hur skönt som helst.

2. Rob Schneider dyker upp i en sedvanligt galen biroll.

3. Den gamla snuskraplåten "My neck, my back" dyker upp i en skön version av Elle King, som dessutom är Rob Schneiders dotter.


HENRIK ANDERSSON (2020-05-19)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: Streamat
Utkomstår: 2020
Bolag: Netflix
Tema: Netflixoriginal
Ljud: DTS-HD Master Audio 5.1
Bild: 1080p High Definition 1.78:1
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (2/10):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN AUGUSTI
12 SENASTE
DOKUMENTÄRERNA