Spottloskan som missar hela kyrkogården

FILMEN

Första filmen i serien var rätt bra. Andra filmen slarvade bort det som var bra i första och tredje filmen som kommer nu slarvar till och med bort det som var dåligt i andra filmen och kvar finns absolut ingenting.

Filmen handlar om Jennifer Hills som vi såg redan i första filmen. En viss tid har gått men hon kan inte släppa vad som hänt henne utan förvandlas till någon sorts hämnare som via en supportgrupp för utsatta kvinnor hittar sina offer. Hon hämnas de kvinnor som inte kan hämnas själva och hon gör det på ett grymt och utstuderat sätt.

Tyvärr är all finess borta och det hela känns mest som en film där regissören och de andra får en chans att visa så grymma avrättningar som möjligt och utan en handling som motiverar detta känns filmen bara konstig och obehaglig.

Handlingen känns så urvattnad att jag förmodligen kunnat komma på en bättre själv, men med tur eller skicklighet får man ändå till en liten tvist på slutet. Vägen dit är dock allt för lång och obehaglig att när den väl kommer har jag redan tappat intresset för filmen och uppskattar därför inte heller vad de ändå får till.

Nä, nu gäller det att inse att man spottat färdigt och lägga ner den här serien.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. Detta är ett utmärkt exempel på när man tagit en serie för långt. Det finns inget kvar så man hittar på en lösning som inte gör någon glad.

2. Bra att de ändå lyckats få tillbaka Sarah Butler som Jennifer. Blir ofta konstigt om någon annan ska spela samma roll.

3. Slutet lämnar filmen öppen för tolkning. Vad hände egentligen?


HANS-ÅKE LILJA (2016-01-21)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin skräck
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Skräck
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2015
Bolag: Atlantic
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk widescreen 2.35:1
Fler recensioner i med skådespelarna i filmen:
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (25/2):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JANUARI
12 SENASTE
DOKUMENTÄRERNA