Humorbefriad kvinnojakt

FILMEN

Årets sämsta film? Jag vet inte om jag borde gråta över den smörja som är "Cougar club", men ett som är säkert är att den sannerligen inte får mig att skratta.

I vad som ska föreställa handlingen har de nyblivna studenterna Spence och Hogan just skaffat sig ett par riktiga skitjobb på en suspekt advokatbyrå. Deras chefer är riktiga tyranner och när de inte låter huvudpersonerna städa dass eller peta deras tånaglar, skickar de ut dem på märkliga uppdrag, som bland annat består av att spionera på folk eller att skära sönder nåns bildäck.

Chefernas fruar och deras väninnor är däremot ena riktiga pumor, och Hogan, som är något av en milf-hunter, kläcker idéen att sammanföra de heta damerna med deras egna vänner, mot betalning förstås. Denna koppleriverksamhet leder till vad man kan förvänta sig, utan att på något sätt vara det minsta rolig.

Det finns egentligen inte så mycket att säga om "Cougar club". Den är från början till slut ett katastrofalt misslyckande. Ambitionen har varit att göra en sexkomedi med hög äckelfaktor, typ "American pie" gånger tio, men manus, dialog och skådespeleri är så taffligt att filmen inte funkar på någon nivå alls.

Det är pinsamt att se de stackars skådespelarna, bland annat vår egen Izabella Scorupco, totalt göra bort sig i scener som säkert var rena skrattfester i manusförfattarens huvud, men som i tv-rutan är så krystade och trista att man inte kan tro det är sant. Även riktigt dåliga komedier brukar kunna bjuda på i alla fall ett eller två roliga skämt, men så är tyvärr inte fallet här.


EXTRAMATERIALET

Lyckligtvis finns inget som förlänger plågan.


TRE SAKER

1. Izabella Scorupcos filmkarriär är sannerligen inte mycket att skryta med. Hon har endast elva långfilmer på resumén och förutom "Goldeneye" har hon ju mest varit med i skit som "Dykaren", "Vertical limit" och "Petri tårar".

2. I rollen som en av de förföriska äldre kvinnorna syns den före detta, något manhaftiga fribrotterskan Chyna. På meritlistan har hon även amatörporrfilmen "1 night in China" som hon spelade in tillsammans med wrestlingkollegan Sean Waltman, mer känd som X-Pac.

3. Även Carrie "Princess Leia" Fisher är med i detta skräp.


JOEL FORNBRANT (2007-12-16)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2007
Bolag: Universal
Ljud: DTS 5.1, Dolby Digital 5.1 och 2.0
Bild: Anamorfisk widescreen 16:9
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (7/7):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JUNI
12 SENASTE
WESTERNFILMERNA