Ytterligare ett bottennapp av Sandler

FILMEN

Första filmen var rätt underhållande även om även den hade en del larviga skämt men här går man för långt. Sällan har en film haft så många larviga, pinsamma och snuskiga skämt - och inget av det är roligt. Man sitter mest och skakar på huvudet och undrar vad tänkte man när man gjorde den här filmen? Varför ställer man upp på detta?

Att Adam Sandler ställer upp förvånar mig inte, han verkar inte kunna välja bra filmer alls längre. Det är bara larviga, barnsliga och fjantiga filmer nu tyvärr för han kan faktiskt vara kul ibland. Kevin James, Chris Rock och David Spade hänger säkert bara med för att de får betalt.

Här i uppföljaren träffas de fyra barndomsvännerna igen och eftersom det är sista dagen i skolan är stadens alla ungdomar ute och har kul. Och det är nu det blir problem. De äldre förstår inte de yngre och de yngre tycker de äldre är fjantar. Allt kulminerar i en stor utomhusfest där universitetsstudenter och vuxna börjar slåss och det hela är så fjantigt att man allvarligt funderar på att stänga av. All finess är borta och det är bara dåligt helt enkelt.

Under de 101 minuterna filmen rullar sitter jag mest och undrar om det aldrig ska ta slut. Jag skäms på de inblandades vägnar och jag tror att jag räknar till kanske en eller två gånger som jag fnissar lite men det är allt. "Grown Ups 2" är skräp som man gör bäst i att hålla sig borta ifrån!


EXTRAMATERIALET

Det finns en hel del extramaterial men eftersom filmen i sig är så otroligt dålig så spelar det ingen roll att man går igenom filmen ordentligt. Jag är helt likgiltig för både dokumentärer och bortklippta scener.


TRE SAKER

1. De bilder på skådespelarna när de är unga är det som är mest underhållande i hela filmen.

2. Detta är Adam Sandlers första uppföljare men inte hjälper det…

3. Jag är otroligt besviken på den här filmen… Utifall någon missat det…


HANS-ÅKE LILJA (2014-01-08)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: Blu-ray
Region: B
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2013
Bolag: Universal
Ljud: DTS-HD Master Audio 5.1
Bild: 1080p High Definition 1.85:1
Extramaterial:
Borttagna scener, Shaq and Dante, Look who stopped by, The Feder house, Mr. Spade's Wild Ride
Fler recensioner i med skådespelarna i filmen:
RECENSERAT DENNA DAG (24/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
MUSIKUTGÅVORNA