Oförlåtligt Sandler!

FILMEN

Varje gång jag ska ske en film av eller med Adam Sandler så tror jag att nu, nu kommer det bli bra. Sen sätter jag på filmen, inser att jag återigen blandat ihop Adam Sandler med Ben Stiller och inser att just den här filmen är faktiskt ännu sämre än hans förra. Efter att ha sett "That’s my boy" är jag beredd att lova att aldrig mer se en film med eller av Adam Sandler. Nu gör jag inte det för jag känner mig själv och nästa gång en dyker upp kommer jag förmodligen hoppas att den här gången blir det nog bra, det kan ju inte bli sämre än förra gången…

I "That’s my boy" spelar Sandler Donny. En ung kille som förförs av sin lärarinna varpå hon blir gravid, döms för sex med minderårig och kastas i fängelse på 30 år. Donny tvingas uppfostra lille Han Solo som han döper sonen till själv vilket leder till att han när han blir äldre helt tar avstånd från Donny, döper om sig till Todd och försöker att förtränga hela din barndom. Nu ska han gifta sig och vem dyker då upp och vill bli pappa helt plötsligt? Jo, Donny naturligtvis.

Upplägget är kanske inte så dåligt men när man sedan lägger till alla sexskämt blir det pinsamt dåligt. Visst, man skrattar lite emellanåt men det är för att hela situationen är så pinsamt dålig och man måste få utlopp för det på något sätt. Varför Sandler forsätter med dessa skitfilmer vet jag inte men förmodligen är det för att han inte kan få andra roller nu. Alla som funderar på att anställa honom i Hollywood ser förmodligen bara en sexskämtande förvuxen tonåring. Det han skulle behöva göra är en filmroll som är så helt annorlunda det han gjort hittills att folk inser att han kan göra annat… om han nu kan det. Som han håller på nu kommer han snart vara arbetslös.


EXTRAMATERIALET

Vi får borttagna scener, gag reels (som faktiskt är lika tråkiga som filmen vilket är anmärkningsvärt då de är med här just för att de ska vara roliga), en presentation av gästskådespelarna, ett klipp där alla som vistades på inspelningen skriker "What’s up?" samt ett klipp från inspelningen på den bar där mycket av filmen utspelar sig. Mest skräp med andra ord…


TRE SAKER

1. Sandler är bara tolv år äldre än Andy Samberg (som spelar hans son i filmen) i verkligheten vilket passar rätt bra här.

2. Susan Sarandon dyker upp i en lite biroll som den äldre lärarinnan…

3. …som spelas av hennes riktiga dotter Eva Amurri Martino som ung i filmen.


HANS-ÅKE LILJA (2013-01-17)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: Blu-ray
Region: B
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2012
Bolag: Sony
Ljud: DTS 5.1 HD MA
Bild: 1080p High Definition 2.40:1
Extramaterial:
Deleted Scenes, Gag Reel, Who are all these people?, Greetings from Cape Cod och Classy Ricks Bacon and Leggs
Fler recensioner i med skådespelarna i filmen:
RECENSERAT DENNA DAG (22/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
DRAMAFILMERNA